Treningssenter I Oslo

Fitness og Sport er norsk statsborger tidsfordriv. Du vil sannsynligvis se folk i alle aldre, fra barn på ski til tenåringer kjører Treningssenter I Oslo octogenarians på sykler som utøver rundt hele byen. Oslo tilbyr noen sport du kan tenke på treningssentre, i parker og i Nordmarka, Oslo-distriktet park. Nordmenn vil ofte øve flere idretter samtidig.

Konkurranseidrett i Oslo


Ski i NorwayThe favoritt norsk idrett er ski, løping, sykling, turgåing, fotball (fotball) og håndball. Norge har i verdensklasse ski, fotball og håndball lag. Hver idrett har et mesterskap eller løp som alle norske enten deltar i, Treningssenter I Oslo for eller klokker på TV. Nordmenn er svært opptatt av likestilling, bortsett fra når det kommer til sport. De er svært stolte av sine idrettshelter og idrett seire. Selv historisk stolthet kommer inn i bildet når det kommer til sport.

Birkebeiner er en nasjonal institusjon. Denne serien av ski, løping og sykling løp minnes et politisk parti og en hendelse av nasjonal betydning som involverer en tidligere konge fra det 13. århundre. Opprinnelig en cross-country ski rase, tiltrekker Birkebeinerrennet 16000 deltakere hvert år. Kurset er 54 km lang. Den Birkebeinerrittet er verdens største langrenn sykkelritt på 94 km, med 17 500 deltakere. Endelig er Birkebeinerlopet den største kjører løp i Norge, med 7000 deltakere, som dekker 21 km, som passerer gjennom fjell og skog. Noen sier at alle norske næringslivsleder vil eller bør på et tidspunkt konkurrere i Birkebeiner.

Ski i Oslo

I vinter, er det Treningssenter I Oslo vanlig å se nordmenn praktiserende sport utenfor, som løping, turgåing, ski, ishockey og skøyter. Flere kilometer med løyper er preparert hver uke for ivrige skiløpere, som drar til skogen rett etter jobb, i stummende mørke, å treffe lysløyper. Du vil ofte se disse skiløpere vandre rundt i byen i sine ski støvlene (langrenn) og bærer skiene som de leder til og fra bakken. Nordmarka er populært for ski, og metro-systemet tar skiløpere rett til to skiområdene i Nordmarka. Når som helst på dagen eller natten, kan stier være overfylt med trim nordmenn ski i nyeste utstyret.

Jogging i Oslo


For løpere, det finnes andre alternativer. Stier krysser parker og skoger. Oslo Maraton tiltrekker seg tusenvis av deltakere og tilskuere hver september. For mindre alvorlige løpere som liker sosialt samvær, kjører Oslo Hash House Harriers (oslohash.com) en gang i uken.

Treningssentre i Oslo

For de som ikke er så ivrig på å være utendørs om vinteren, og tilbyr Oslo et bredt utvalg av treningssentre for enhver smak. De største kjedene er SATS (Sats.com) og Elixia (elixia.no), og mindre treningssentre imøtekomme til mer spesifikke behov. Ofte selskaper vil ha rabatter for sine ansatte på disse treningssentre.

No comments:

Post a Comment