Billig Trening

The Special Training Programmet består av valgfrie kurs utformet for å gi opplæring i visse departement ferdigheter: visitation, grunnleggende rådgivning, bibelstudier metoder for å forberede studier og prekener, og historien, doktrine, og Trening  i Det kristne og misjonær Alliance. Spesielle kurs er utviklet for opplæring av eldste, diakoner, Billig Trening og andre kirkeledere.

Hvis du vil bruke disse Billig Trening  , ikke kirken ikke trenger å melde deg som en "learning center", heller ikke studenten må ha studert i Basic Training program. Disse kursene er utviklet for å brukes av seg til å utvikle visse departement ferdigheter. Hvis du har spørsmål om hvorvidt du bestiller riktig element for et kurs, kan du kontakte Linda Adametz på adametzl@cmalliance.org eller 719-265-2057.
Spesielle kurs Beskrivelser
Forbereder seg på å lede Guds folk

Utformet for å forberede de eldste og diakoner for sin tjeneste i kirken. Dette kurset fokuserer på karakter kvaliteter kirkeledere og lærer hvordan presten og de eldste skal jobbe sammen. Dette kurset anmeldelser bibelske krav og påpeker ansvar eldste og diakoner. 10 leksjoner med en leder guide.
Hva vi tror

Laget for å lære kirkeledere det doktrinære posisjon Den kristne og misjonær Alliance. Hver leksjon i denne studien Billig Trening på en av delene av C & MA erklæringen Tro og analyserer setning ved setning for å se hvordan Skriften støtter hva vi tror. Dette er også et kurs i hvordan å markere en persons Bibelen med forskjellige farger som representerer ulike sider ved læren. 12 leksjoner med en leder guide.
Hvordan å forkynne

Dette er et grunnleggende kurs i hvordan å forberede en preken eller bibelstudium disposisjon. Dette er en programmert tekst med 10 leksjoner, designet for å gjøres i en 13-ukers periode. Det har også en leder guide.

No comments:

Post a Comment