Trenings

Hvis det er en konstant ting vi sier på tvers Nerd Fitness, er det at hvis du ønsker å gå ned i vekt, få muskler, eller bare se bedre ut enn noensinne for et kommende arrangement, er det én ting du må absolutt spiser rent og løfte tungt.

Men hva betyr det? Og hvordan får du i gang? Og hvorfor virker dette så darn bra? Vi har rørt på det et par ganger før, gått over kostholdet ditt, og vist deg noen mennesker det er jobbet for, men vi har egentlig ikke gått inn i stor detalj.

I dag som endres.

Dette er den første i en serie artikler fra NF gruppemedlem Staci, som dekker alle ting styrketrening. I dag vil vi dekke det grunnleggende før vi takle hver bevegelse i mer detalj.

Merk: Hvis du er ny til fitness, kan denne serien være informasjon overbelastning. Sjekk ut vår nybegynners guide å komme i form og nybegynners Kroppsvekt Workout.

Først av alt, kan innse det: Putting alt annet til side, er livet lettere når du er sterk. Bærer dagligvarer? En tur. Barn å bære? Ikke noe problem. Bilen fast i snøen? Skyve den ut med letthet.

Pluss, enten du er £ 100 overvektig eller bare trenger å miste de siste 15, er styrketrening en av de mest effektive måtene å brenne fett og bygge muskler.

Løfting har vist seg å stoppe og med reversere sarcopenia - reduksjon av skjelettmuskulatur som oppstår når vi blir eldre - som hjelper oss å holde uavhengige (og ut av et sykehjem) og lever lenger.

Men i tillegg til å gjøre livet lettere, har styrketrening en rekke store fordeler akkurat nå. Her er noen:

Look Good Naked: Styrketrening hjelper deg ned i vekt (og fett) i et par forskjellige måter. Først, det hjelper deg å beholde muskler du har mens du spiser en kalori underskudd og mister vekt.

Sekund, har styrketrening en mye større grad av overflødig etter trening oksygenforbruk enn aerobic trening. Hva betyr dette? Når du er ferdig med en treningsøkt, trenger kroppen din til å gjøre mye av arbeidet med å fylle seg selv for å bringe seg selv tilbake til en normal tilstand (slik det var før du jobbet ut). Dette tar mye energi, og noen studier har vist at det kan øke metabolismen i opptil 38 timer etter at du er ferdig med treningen.

Ikke bare det, men styrketrening kan bidra til å øke stoffskiftet ved å påskynde din hviler metabolic rate (RMR). Dette er fordi det tar kroppen din mer kalorier for å opprettholde muskler enn det gjør å opprettholde fett. Anslag er at for hver 1 lb av muskler du får, går RMR opp 30-50 kalorier!

Gjør deg sunnere: Hvis du leter etter en treningsøkt der du får mest igjen for pengene, er styrketrening den. Styrketrening øker beintettheten, bygger et sterkere hjerte, reduserer hvilende blodtrykk, forbedrer blodsirkulasjonen, stopper muskel tap, hjelper kontroll blod sukker, forbedrer kolesterol nivåer, og forbedrer balanse og koordinasjon (snu deg fra dette, til dette).

Du vil føle deg bedre: Ikke bare vil du finne deg selv med mer energi og selvtillit, mindre stress og angst, og en bedre generelle stemningen, men du faktisk begynne å tenke bedre (styrketrening har vist seg å bidra til å øke kognitiv funksjon) . Og mens trening for nær sengetid kan være en dårlig idé, har trener tidligere i dag vist seg å bidra til å forhindre søvnapné og søvnløshet. Jeg selv forbedret min holdning - når jeg begynte å løfte, jeg var 5'4 ". Nå er jeg 5'5 .5 ".

Hindrer sykdom og degenerative forhold: hjertesykdom er den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner, Styrketrening hjelper riktige spørsmål knyttet til kolesterol, høyt blodtrykk, overvekt, diabetes, og inaktivitet - alle faktorer for hjertesykdom. Kardiologer er selv begynner å anbefale styrketrening for mennesker som har lidd et hjerteinfarkt så lite som tre uker etter angrepet. Hvem vet, kanskje en dag hjertespesialisten din vil fortelle deg å gjøre noen "cardio", og han vil henvise til styrketrening!

Styrketrening Trenings også vist seg å bidra til å administrere og forbedre livskvaliteten for mennesker med leddgikt, osteoporose, Parkinsons sykdom, Down syndrom, Lymfødem, fibromyalgi, som nylig har hatt et slag, har hatt en ryggmargsskade, kreft overlevende og kliniske depresjon.

I tillegg til alle de ovennevnte, er styrketrening gøy! Enten du er på utkikk etter den mest effektive 20-30 minutters trening (for å holde seg i form og ser flott ut naken), eller er på jakt etter en konkurranseidrett som du virkelig kan komme inn, styrketrening kan hjelpe deg å nå målene dine. Det er enkelt og morsomt å se fremgang når du trener Trening  styrke, nesten som utjevning opp. Og hvis du ønsker å forbedre i andre områder (en sport, tradisjonelle cardio, eller en aktivitet som fjellklatring), er styrketrening et lett valg!

Ok, ok. Nok allerede. Er det noen som ikke bør styrke toget?

Ærlig, jeg gjorde mye Billig Trening på dette, fordi jeg ønsket å finne en enkelt gruppe mennesker som ikke bør styrke toget. Jeg har selv funnet studier på hvordan styrketrening kan være gunstig for lamme. For ikke å nevne det kan Kosthold og trening trygt for barn, ungdom og gravide kvinner. Selvfølgelig bør du ta en pause fra TreningsProgram hvis du er skadet, og alltid sjekke med legen din før du starter noen form for styrketrening, men det er naturlig for oss, som mennesker, til å flytte rundt og bære ting.

No comments:

Post a Comment